Nová pleťová linie Korres ČERNÁ BOROVICE s liftingovým a zpěvňujícím efektem

PM
Tým Profimed
čtení na 1 min
Sdílet na
Přírodní řecká kosmetika Korres je rozšířena o novou, exkluzivní řadu péče o pleť 50+ s liftingovým a zpěvňujícím efektem. Od svého letního uvedení na trhu v západní Evropě je kolekce péče nesmírně uživatelsky i komerčně úspěšná. Klinicky ověřené účinky tak potvrzuje i mimořádný zájem zákazníků.

Hlavní ingrediencí v této řadě je účinný exktrakt z borovice černé, který se vyznačuje vysokým obsahem polyfenolů a jehož exktrakt je podpořený derivátem exktraktu z borovice černé zvaným Epigallocatechin. Aktivní exktrakty obsažené v této linii se zaměřují na posílení pojivové tkáně. Tím dodávají pleti pružnost a pevnost. Epigallocatechin díky silným antioxidační účinkům redukuje vznik zánětlivých procesů pleti, pleť zpevňuje a chrání před ztrátou kolagenu.

Linie s borovicí černou obsahuje denní krém pro normální až smíšenou pleť, denní krém pro suchou až velmi suchou pleť, noční krém pro všechny typy pleti a oční krém pro všechny druhy pleti. V prodejně KORRES Myslbek, síti prodejen Profimed i na profimed.cz právě začal.

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny